Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 

Irányítás

<<Vissza a főoldalra <<Vissza a könyvtárba  <<Vissza a leírásokba <<Vissza a kezdőknekhez

Mozgatás

A karaktered úgy tudod mozgatni, hogy egérrel kattintasz egy helyszínre, vagy használod a W, A, S, D billentyűket. Az egér bal gombjának nyomva tartásával tudod mozgatni a kamera nézetet, a jobb gombbal pedig forgatni tudod a karaktert.

Nyomd meg az M billentyűt, és információkat kapsz a területről, és az NJK-k helyzetéről. A kis térképen kiválasztott pontra kattintva a karakter automatikusan abba az irányba fog mozogni.

Támadás

Egérrel vagy Tab billentyűvel tudod kiválasztani a célt. Támadást indítani úgy tudsz, hogy kétszer kattintasz bal egérgombbal a célon, vagy használod a gyorsrekeszek valamelyikében elhelyezett képességet.

Tárgyak

Egy láda kinyitását az egér bal gombjával kétszer kattintva tudod megtenni, vagy jobb klikk, és a felnyíló menüből kiválasztod a megfelelő elemet. A felnyíló tárgylista ablakának alján található nyíl ikon segítségével egy kattintással tudod kifosztani a ládát, vagy tetemet. Az X billentyűvel ki tudod jelölni a megölt szörnyet, ezután a Z megnyomásával automatikusan kifosztod azt teljesen. A leltáradat az I billentyűvel tudod megnyitni, egy tárgyat használni pedig úgy tudsz, ha kétszer kattintasz rá az egér bal gombjával.